• Giro Donne 2011

    Giro Donne 2011

  • #Zwitserlevengevoel

    #Zwitserlevengevoel

Sponsoring

Ambitieus als ik ben wil ik in de cyclosportieven en granfondo's mee doen om de podiumplaatsten! Maar om deze op hoog niveau te kunnen rijden zijn er toch wel wat randvoorwaarden nodig, zoals een goede fiets, lichte wielen, gespecialiseerde voeding en bijvoorbeeld het transport naar de cyclossportieven toe. Dus alle hulp, in welke vorm dan ook, is welkom! Denk naast (wieler)producten ook aan praktische hulp en informatie tbv het rijden van cyclo's, werven van sponsoren etc. 

Als dame in dit mannenwereldje val je al snel op, dus aan exposure van de door mij gebruikte producten geen gebrek. Ook kan ik mbv deze website de aandacht van veel wielerliefhebbers richten op producten en (kleine) bedrijfjes die wel wat meer aandacht kunnen gebruiken.

Wil jij mij helpen om op hoog niveau deel te nemen aan de cyclosportieven & tegelijkertijd jouw producten of je bedrijfje onder de aandacht brengen bij een groot wielerpubliek? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden via het contactformulier.

WielerVoeding.nl 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nieuws

15-09-2013 21:26

Ik wil er niets van weten, dat de zomer op z'n eind loopt! Ik wil nog uren, nee dagen door Zwitserse heuvels en bergen fietsen, op terrasjes neerstrijken en koude colaatjes drinken. Ik wil nog geen afscheid nemen van die heerlijk verwarmende gele bol aan een strak blauwe hemel, die mijn zonnecellen oplaadt, mijn lichaam vitamine D aan laat maken en dat mooie bruine kleurtje achterlaat....

Lees verder ...

28-05-2013 19:44

... en na 3,5 week integreren in het Zwitserse leven had ik het ook nog niet verwacht, maar toch, aan het einde van 'n 2-daags mini-werkbezoekje in NL, overkomt me zo'n soort gevoel ineens.

Lees verder ...

23-04-2013 22:28

Nog maar één weekje en dan gaan we echt vertrekken! Nog zeven nachtjes woelen in ons vertouwde bedje, zes lange dagen, vijf keer thuis eten, ’n keer of vier naar de vertrouwde AH op de hoek, drie dagen werken, minimaal twee keer borrelen met vrienden of collega’s en één keer naar de gemeente om ons uit te schrijven...

Lees verder ...